Nyttig info for deg som flytter inn

Velkommen til ‘ikringøylegården’!

Velkommen - titter ut av vindu

Velkommen! Foto: Ram Gupta

Velkommen til Borettslaget Nordre Åsen kvartal IIB. Gården vår består av 125 enheter – så det tar nok litt tid før du treffer alle. På denne velkomstsiden skal vi ikke gjenta alt som står ellers på websidene våre, men gjenta et par tips.

Som nyinnflyttet håper vi disse websidene kan være nyttige og gi deg kjapp oversikt over ting det er viktig eller lurt å vite. Hvis du ikke finner informasjon her kan du enten ta en kikk på oppslagstavlen nede i oppgangen din, kontakte styret, spørre noen av de hyggelige naboene i oppgangen – eller sende en melding til nye naboer på Facebook-gruppen som er opprettet av og for beboerne.

Facebook-gruppe for beboerne

Bli med i Facebook-gruppa vårEn del beboere har tatt initiativ til å opprette en egen Facebook-gruppe. Fordi vi ønsker at denne siden kun skal være for vi som bor her, er den lukket for andre. Du må derfor be om å få bli medlem av gruppen før du får se veggen og bildene der. På Facebook-siden finner du alt fra spørsmål om å låne sukker til tips og bilder. Merk at du ikke kan kontakte styret i borettslaget på Facebook-siden. Styret må du kontakte via styrets e-post eller deres kontaktskjema på styresiden.

Nyhetsbrev

Klikk her for å melde deg på epostlisten for å motta nyhetsbrevene fra styret.

Nøkler og vaskeri

Når du flytter inn skal du motta nøkkelkoden til ytterdøra, fått nøkkel til leilighet, loft/kjeller og fellesvaskeriet fra den som flytter ut eller megler. Fellesvaskeriet finner du i kjelleren til Knud Graahs gate 3. Du finner informasjon om vaskelister, tider og det smarte ‘låsesystemet’ på døra til vaskeriet. Kalenderen her på webben har informasjon om hvilke dager du kan kjøpe vaskepolletter, og hvor du henvender deg for å kjøpe disse. Skulle du ha mistet nøkkelen til sikringsskapet, selges standardnøkkel på låssmeden rett borte i Grefsenveien (standard «20-nøkkel»). Les mer om nøkler og vaskeri her.

Dersom du ønsker å bestille nye nøkler til oppgangen eller vaskeriet, kan du se mer informasjon om hvordan du går fram på undersiden for «stort og smått«.

Husleie

Du må ikke bruke selgers giroer for betaling av felleskostnader. Nye giroer med ditt navn og KID-nummer vil bli sendt direkte fra vår forretningsfører OBF. Det kan ta litt tid før den første fakturaen kommer, men den kommer!

Fellesarrangementer

Dugnad

Dugnad er trivelig. Foto: Minggu

I løpet av året har vi vanligvis to dugnader (mai og oktober) og en sommerfest i august. Dessuten tenner vi julegrana første søndag i advent hvert år. Det er både hyggelig og lurt å delta på disse arrangementene for å bli kjent med andre i gården og få info om ting du ikke tenkte på å spørre om. Hvis du er interessert i blomster og planter, er du velkommen til hagegruppa som møtes hver annen uke i sommersesongen.

Brannvarsler og andre praktiske opplysninger

Skulle du være så uheldig og brannalarmen går uten at det faktisk er brann: Her finner du raske råd for å stenge av varsleren nede i oppgangen! Og skulle du trenge hjelp med å få TV-en til å virke: kontakt GET på telefon 02123 eller på http://get.no Ellers finner du både husordensregler, vedtektene, informasjon om parkeringsplasser og mye annet her på webben. Du finner også mye forskjellig nyttig informasjon om bolig på Forbrukerportalen, som har en egen del om borettslag.

Husdyr

Ønsker du å skaffe husdyr må du først søke om dette til styret jrf. Husordensreglene pkt. 6 og vedtektene § 4.1.

Navneskilt

Foto: Ram Gupta

Navneskilt til ringeklokka har mål 1.9cm X 6.4cm. Du kan skrive ut navneskiltet på vanlig papir eller transparent. Lokket på ringeklokka tas av ved hjelp av en liten flat skrutrekker. Skyv flappen på høyre side av lokket forsiktig til side og vipp lokket ut. Navneskiltet føres inn fra siden. Bruk gjerne disse malene for å få riktig størrelse: pdf eller doc. Har du problemer med å få på plass navneskiltet kan du få hjelp av styret.

Navneskilt til postkassen kan bestilles direkte fra Posten.

Vi håper du vil trives her, og blir en god nabo. Velkommen skal du være! Og lykke til med utforsking av websidene våre.

Reklamer