Beboerfordeler

Styret jobber kontinuerlig med å inngå avtaler som skal gi beboerne rabatter på aktuelle tjenester. Disse avtalene har vi for øyeblikket:

 

Borettslaget har avtale med Norsk Elektro AS, tlf 22 67 87 87, om leveranse av elektrotjenester. Rammeavtalen gir borettslaget og samtlige beboere rett på rabatterte priser, pt. kr. 620 + mva per time + 15% rabatt på materiell. .

 

Borettslaget har avtale med Rørleggersentralen AS om leveranse av rørleggertjenester. Rammeavtalen gir borettslaget og samtlige beboere rett på rabatterte priser. Ved oppussing av privat leilighet, husk å informere om at arbeidet skal betales av beboer, ikke borettslaget.

Oslo Veggdyrkontroll

Borettslaget har avtale om skadedyrbekjempelse med Oslo Veggdyrkontroll. Ta kontakt dersom du har mistanke om rotter eller andre uønskede gjester med pels eller vinger innendørs.

 

Logo malermester Buer

Borettslaget har avtale med Malermester Buer as Farvehandel, i Frydenbergvn 48 på Løren.  De tilbyr alle beboere 20% på alle varer.

 

 

Styret anbefaler Hvitvaskeriet for vasketjenester. Hvitvaskeriet formidler tjenester tilbudt av vaskehjelper organisert som enkeltpersonforetak. Les mer på www.hvitvaskeriet.no eller send epost til post@hvitvaskeriet.no.

Torshov farge i Vogtsgate 33 tilbyr 20% rabatt på veiledende priser. Her kan du laste ned kunderegistreringsskjema (pdf).

Borettslaget har også en avtale med Oslo kranbilservice om borttauing av ulovlig parkerte biler. Det er bare styremedlemmer som kan rekvirere kranbil, så ta eventuelt kontakt med en av oss dersom en bil må taues. Dersom bilen din er tauet, kan du kontakte vakttelefon 915 43000 for opplysninger om hvor du kan hente den. (Borttauede biler blir belastet 2700,- + 115,- pr døgn.)

Lån av utstyr og verktøy
Søylegården har en del felles verktøy og utstyr (som industristøvsuger og lange stiger) som det er mulig å låne. Ta kontakt med styret for nærmere informasjon, eller gå innom boden i bakgården når det er dugnad for å se hva som finnes der.

 

Reklamer