Nyheter fra Styret

Vi har signert kontrakt med leverandør av fiber! Etter grundige runder med mange leverandører, landet vi på Nextgentel, som hadde det beste tilbudet.

Fiber vil være på plass i borettslaget senest 1. august. Hver boenhet får en 100mbps linje til kun 149kr per måned, noe som er svært konkurransedyktig. Kabel-tv blir en opsjon for hver enkelt med gode tilbud. Mer info kommer!

Vi vet at mange lurer på når det blir oppussing av oppganger. Styret er i gang med å hente inn tilbud og har hatt flere firmaer på befaring. Aktuelle tilbud vil bli presentert for beboere på generalforsamlingen, hvor det vil bli avholdt en avstemning om dette.

Vi har hatt en vellykket HMS-runde. Kudos for ryddige oppganger! Kun 14 sikringsskap av 125 var åpne, og det er slett ikke dårlig.

Hold av datoen: 6. april
6. april er det duket for generalforsamling. I den forbindelse skal det velges nye styremedlemmer. Kunne du tenke deg å bidra i styret? Da kan du sende en mail til utvalgskomiteen.

Synes du det blir litt mye å være styremedlem, men vil likevel bidra til et hyggelig beboermiljø? Da kan du melde deg inn i kosegruppa! Det er også mulig å påta seg et prosjekt hvis man ønsker. Kom med forslag og meld fra til styret!

For at Søylegården skal være et hyggelig sted for alle å bo, vil vi gjerne benytte denne anledningen til å komme med noen bønner fra styret:
– Søppelcontainerne: Husk å alltid brette sammen pappen. Da blir det ikke så fort fullt, og pappen blokkerer ikke åpningen i containeren. Hvis det ikke er plass til søppelposen din, hjelper det ikke å sette den ved siden av containeren, da må en annen beboer rydde opp etter deg. Ta med søppelet ditt inn igjen hvis det ikke er plass. Større emballasje må man sørge for å få kastet selv.

– Barnevognskjulet: Vi håper alle kan benytte nederste plan kun til vognen som er i bruk. Vogn nr. 2 bør lagres i egen bod eller på planet over. Hovedregelen bør være 1 vogn pr beboer i skjulet.
– Sykkelparkering: Nå står det mange sykler rundt omkring i bakgården. Det ser ikke så fint ut, og vi oppfordrer derfor alle til å bruke sykkelstativene, så ser det litt mer ryddig ut i bakgården.