Oppdatert informasjon branntettingsprosjekt – også informasjon om runde nummer to (innvendig sparkling)

Hei!

Da har murerne kommet til Kyrre Greppsgate 8 og det startes opp med nummer 10 i dag også. De ligger nå litt etter på skjemaet, pga sykdom. Men heldigvis ikke så mye. Jeg er fortsatt ute i gården kl. 8 hver morgen, så kom ned hvis dere har spørsmål. Jeg sjekker også hver oppgang for å se om det evt. kan forventes noe problemer. Og som nevnt, hvis mureren oppdager at det ikke er plass til branntetting etter at vinduet er fjernet, så gjør han ingenting, men vi avklarer det med beboer først.

Som varslet kommer det også en runde nummer to. Det som da skjer er at murerne kommer inn i leilighetene for å sparkle på innsiden slik at overflaten er klar til evt. maling eller flislegging. Om dere ønsker at overflaten blir malt eller flislagt må dette ordnes av den enkelte beboer.

Det er imidlertid en god del leiligheter der det ikke er nødvendig med den innvendige jobben, da dere allerede har en vegg som dekker åpningen bak vinduet. Dere har da heller ikke merket noe innvendig. Det er også et par stykker som har sagt til meg at det ikke er nødvendig med innvendig sparkling, da de ønsker å ordne dette på annet vis.

Uansett, de av dere som ønsker innvendig sparkling må enten være hjemme selv den dagen dette skjer eller levere nøkkelen, godt merket, til meg. RBBygg har foreløpig varslet at den innvendige delen av jobben starter opp tirsdag 3. mai i Knud Graahsgate 1 og vil da fortsette samme runde nedover. Jeg har fortsatt tenkt å møte opp kl. 8 hver morgen, slik at det er mulighet for å stille spørsmål og at jeg kan ta tak i eventuelle problemer umiddelbart. Nøklene kan da leveres til meg den aktuelle morgen og kan leveres tilbake samme kveld.

De av dere som ikke trenger innvendig sparkling bes sende meg en epost om dette (brl.styret@gmail.com), tydelig merket med adresse + leilighetsnummer (som finnes i dørkarmen). Eventuelt kan dere også henge en lapp på døren der det står at innvendig oppussing ikke er nødvendig.

Mvh Anne-Lise

Reklamer