Branntetting av oppgangsvinduer

Branntettingsprosjektet har kommet raskt i gang og det har kommet en del spørsmål om baderomsvinduer som er allerede tettet.

Alle vinduene blir fjernet, og hvis tetting er gjort riktig blir det bare pusset på utsiden. Eksisterende branntetting blir ikke pigget ut og dermed blir det ingen skade til baderommet. Beboerne må imidlertid sørge for å dokumentere at branntettingen er gjort i overensstemmelse med regelverket.

Beboere som er usikre om bygningstekniske detaljer kan gjerne snakke med mureren (eller Roger Brustad), han tar befaring cirka kl 8 den dagen oppgangen skal branntettes. Styreleder er også ute kl. 8 for å snakke med murerne og eventuelt beboere som har spørsmål.

RBbygg tar til sikte å branntette én oppgang per dag. De deler ut lapper til alle berørte leiligheter. Det kan skje uforutsette ting som gjør at det tar litt lengre tid. De har startet i Knud Graahsgate 1 og går nedover mot Brettevillesgate og deretter oppover igjen i Kyrre Greppsgate. 20. april er de i Knud Graahsgate 7.

 

Reklamer