Dugnad!

IMG_3521Vi minner om dugnad lørdag 25. april kl 11.

Styret ønsker alle beboere hjertelig velkommen til dugnad og håper at så mange som mulig stiller. De siste årene har det vært svært godt oppmøte på dugnadene og vi håper vi kan fortsette den gode trenden. Som vanlig blir det noe å drikke og spise underveis og informasjon fra det nye styret.

Husk å fjerne bånd fra sykkel/kjøretøy/griller/møbler på våre utearealer. Det som fremdeles er merket vil bli gitt bort til loppemarked eller kastet under dugnaden. Vi ber beboere om å fjerne gjenstander som oppbevares på fellesareal som kjeller og loft. Gjenstander som ikke er fjernet vil kastes.
 Det er bestilt tre avfallskontainere til dugnaden. Disse blir plassert i Kyrre Greppsgate den 24. april og blir stående et par dager. Nøkler til hengelåsene til containerne finner du i postkassen ved redskapsboden. På grunn av stor pågang kommer containere for farlig avfall først i uke 20. Disse vil bli plassert i portalen mot Kyrre Greppsgate og blir stående en uke før de hentes av kommunen.

Ånei! Kan du ikke delta? Da kan du gi ditt bidrag ved en påskjønnelse til de flittige arbeiderne. Vi holder utlodning ved dugnadens slutt, og en flaske vin, et gavekort fra Åpent Bakeri eller lignende settes stor pris på!  Levér gaven til et styremedlem i forkant av dugnaden.

Vel møtt!

Reklamer