Har du saker til generalforsamling 2015? Frist 06. februar!

Hei alle sammen!

Det er ikke så lenge til vårens generalforsamling, som blir holdt 24. februar klokken 18 i Ragnas Hage (barnehagen over veien i Kyrre Grepps gate).

Generalforsamlingen er borettslagets høyeste organ, og her bestemmer beboerne i felleskap over gårdens fremtid, og det er her styret for det neste året velges. I år er det en del nye styremedlemmer som skal velges, blant annet på grunn av flytting og andre årsaker som gjør at flere av de nårævende ikke kan være med lenger.

Har du saker du ønsker at skal tas opp på Generalforsamlingen?

Det kan være ulike ting; ting du synes bør gjøres annerledes, fellesarealer som bør benyttes på andre måter, rutiner som bør endres, vedlikehold av gården som du mener bør fremskyndes, eller noe helt annet. I såfall må du melde inn saken til styret så snart som mulig, og senest innen 06. februar klokken 12.00. Dette er for at vi skal rekke å få det inn i sakspapirene som skal sendes ut til alle beboere.

Vi blir veldig glade hvis du skriver saken på en måte som gjør at vi kan hive den rett inn i sakspapirene, og som gjør det tydelig hva generalforsamlingen skal stemme over.

Eksempel på utforming:

Eksempelsak 1: Etablering av svømmebasseng i bakgården

Bakgrunn: Det blir veldig varmt om sommeren. Derfor foreslår beboer x, y og z å grave opp hele bakgården og gjøre den om til et van(n)vittig plaskeland. Bonus: Det kan bli skøytebane om vinteren! Dette vil medføre en bitteliten merkostnad på 1 trillion kroner per husstand. 
Forslag til vedtak: Generalforsamlingen vedtar å sette i gang utbyggging av plaskeland i bakgården. Hver husstand belastes med 1 trillion kroner for å finansiere dette. 

 

Vi ønsker riktig godt møtt til generalforsamling 24. februar – vi håper så mange av dere som mulig møter. Det er her du har mulighet til å påvirke ditt eget bomiljøe og konspirere med naboene. Vi i styret gleder oss til å se dere alle!

Fjorårets generalforsamling. Neeeida. Dette er fra noe helt annet og mer internasjonalt. Men vi vurderer navnelapp!  Foto: https://www.flickr.com/photos/oasoea/7395733640

Fjorårets generalforsamling. Neeeida. Dette er fra noe helt annet og mer internasjonalt. Men vi vurderer navnelapp!
Foto: https://www.flickr.com/photos/oasoea/7395733640

Reklamer