Grill-glede i bakgården

Kjære naboer,

Endelig kom sommeren, og med den grilling og uteliv i bakgården vår, hurra!

Som mange har fått med seg, har vi kjøpt inn fellesgriller. Disse står på grillplassen (steinhellene ved flaggstanga), til bruk for alle beboere. Vi ser at mange alt har tatt dem i bruk – det er hyggelig! Vi oppfordrer flest mulig til å bruke disse grillene når det spises ute, så vi unngår at bakgården flyter over av griller barn og andre kan snuble i. Husk å ta med grillutstyr som kull, tennvæske og fyrstikker inn etter bruk.

Vi minner om at private griller ikke skal oppbevares ute. Disse skal tas med inn igjen når de er kalde, og oppbevares i egen kjellerbod eller lignende. Hvis du bruker privat grill, så skal den bare brukes på grillplassen. Griller andre steder ødelegger plenen vår, eller utgjør en fare for barn og andre som har det travelt langs gangveiene våre.

Vi vil også benytte anledningen til å minne alle foreldre om å passe på at det er ryddet i bakgården på kveldstid. Det er mye barneleker, sykler, sparkesykler og annet som blir liggende igjen ute i gangveien og på plenen. Dette kan utgjøre hinder for ambulanse eller andre som har behov for å kjøre inn i bakgården. Samtidig er det mer trivelig for alle hvis det er litt orden 🙂

Ha en riktig god helg alle sammen – nyt sommeren i flotte Søylegården!

Nydekkede bord og festlig stemning på gatefesten i 2013

Fra gatefesten august 2013

Reklamer