Nyhetsbrev med vårstemning

Sykkel og paradis

Vårstemning med sykkel og paradis

Det er vår! Og hva er vel en bedre måte å innlede ‘sommertiden’ på enn strålende sol, barn som prøver ut sykler med støttehjul og paradis på asfalten med farget kritt?

Viktige datoer
Vårens dugnad blir lørdag 10. mai kl 11. Som vanlig blir det noe å spise og drikke underveis, og informasjon fra styret. De siste par årene har det vært gledelig mange med på dugnadene, noe som betyr at vi har fått gjort mye. Vi håper derfor på godt fremmøte i mai også! Vi setter pris på om de som ikke kan delta bidrar med en gave til lotteriet (f.eks. en flaske vin eller noe godt fra Åpent Bakeri). De som har deltatt på dugnaden er med på lotteri på slutten av dugnaden, med premier fra disse ‘lotterigavene’.

Sommerfest avholdes lørdag 23. august. Nærmere informasjon kommer på websiden.
Merk også at det er nye datoer for styremøter resten av våren: 7. april, 5. mai og 16. juni. Du finner en oppdatert kalender her på websiden med disse og andre datoer.

Brannvarsler
Vi ønsker å informere alle om at det kan være lurt å ha en ekstra batteridreven røykvarsler på soverom, i tillegg til den som allerede er montert i leiligheten. Husk imidlertid at den som allerede er montert er seriekoblet med andre og ikke må flyttes på, fordi dette kan ødelegge brannsystemet.

Gass og propan
En del beboere har gasskomfyr eller gassgrill. Merk dere at ekstra propan- eller gassbeholder ikke kan oppbevares i kjeller eller loft, men må oppbevares på veranda eller leilighet over bakkenivå. En kan ikke oppbevare mer enn 22 kg propan fordelt på to beholdere. Se nærmere informasjon om dette på websiden til brannvesenet.no.

Oppussing av kjøkken og bad
Vi minner om at dersom du planlegger å pusse opp kjøkken eller bad plikter du å informere styret om planene i god tid i forveien. Andelseierne har vedtatt en løpende utskiftning av soil- og vannrør, og dette skal gjøres under oppussing av egen leilighet. Styret avgjør, i samråd med Rørlegger-sentralen, om det er lønnsomt å skifte ut rørene når du pusser opp, eller om det skal vente. Du finner mer informasjon om dette under fanen ‘rehabilitering > kjøkken og bad‘. Skjemaene og vedleggene der vil vi justere fremover for å gjøre informasjonen enda lettere å finne frem i.

Du finner også en dette og tidligere nyhetsbrevet som PDF under fanen Om oss > Nyhetsbrev fra styret.

Reklamer