Tett i pappen?!

Papirsøppel rundt containerne

Papirsøppel rundt containerne

Kjære nabo! Det er blitt en sørgelig vane å se syn som dette utenfor den fine gården vår. Mange tror dette skyldes at papirkastet ikke tømmes. Men i helgen viste det seg igjen at papp-containerne var tomme. De ble tømt fredag, men var tette samme kveld.

For at vi skal slippe å skamme oss over at søpla flyter, kommer det en enkel oppskrift her på hvordan dette kan unngås. Vi håper alle leser dette og hjelper til nå når jula og pappeske-bonanza-sesongen nærmer seg. Hvis alle bidrar, holder det å lese punkt 1.

1Riv eller klipp store biter med papp i mindre biter før du kaster det. Sjekk at pappen er falt ned, før du putter inn nye biter. Pizza-esker er for store til å kaste uten å dele opp først. Derfor blir det også ofte tett rett etter at fredagspizzaen er inntatt.

2Hvis noen andre er tette i pappen og har tettet pappen: Ta med papirkastet ditt inn igjen. Papp og papir flytter seg ikke automagisk ned i beholderen når det legges ved siden av. Kontakt deretter styretbrl.styret@gmail.com eller ett av telefonnumrene som står på alle oppslagstavlene, så vi kan ‘stake’ opp innkastet.

3Hvis – mot formodning – papir eller søppel ikke er tømt på fredag (noe som kan ha skjedd): Send en SMS til 1980 med «REN Kyrre Grepps gate 10  PAPIR”  (ev. “REST”, hvis det dreier seg om annet søppel).

LYKKE TIL! Hilsen Styret

Reklamer