31. august blir det gatefest i Knud Graahs gate!

Bilde av gatefest i 1977

Foto: flickr-bruker Falling_angel

Har du noen gang lurt på hvem det er som bor i motsatt ende av søylene? Det kan du finne ut av 31. august. I år har vi nemlig høynet lista for fremtidige sommerfester – i år slår vi til med en god, gammeldags gatefest i selveste Knud Graahs gate, sammen med den andre gården!

Vi har fått tillatelse til å stenge av hele Knud Graahs gate denne dagen, og vi satser på at denne dagen blir så fantastisk at det blir tradisjon med en liten nabolagsfestival en gang i året her inne mellom søylene. Så her er det sjanse for både barn og voksne å få seg noen nye venner i nabolaget 🙂

Program 31. august: (mark at alle tidspunktene er omtrentlige)

Kl 1500: Aktiviteter, lek og moro for barna. Hinderløyper, skattejakt, sekkeløp, potetløp, ringspill, fotballkamp (voksne mot kidsa) osv.

Kl 1700: Matlagingskurs for de eldste barna. Dersom mange nok er interesserte, lar vi barna fra fem år og opp være med og lage f.eks tilbehør til grillmaten. Potetsalat, enkle brød, grønnsaker, salat, pizza etc. For å kunne vite hvor mange som er med, slik at vi vet om vi skal gjennomføre dette, trenger vi bindende påmelding. Send en epost til brl.styret@gmail.com med «kokkebarn» i emnefeltet, og fortell hvor mange barn du melder på, inkl navn og kontaktinfo. Kurset ledes av våre lokale matentusiaster Jostein (Sæthre) og Sondre (Harvik Bjaberg).

Kl 1800: Fabian Stang – Oslos ordfører – erklærer gatefesten for formelt åpnet! Vi er beæret og stolte over at ordføreren tar seg tid til å besøke oss, og håper alle er der til åpningen, slik at vi får vist frem gården(e) fra vår beste side! Kanskje til og med noen barn vil ta med  flagg og rope hurra?!

Kl 1820: Sjonglører fra nabogården (Nordre Åsen 2A)

Kl 1840: Grilling. Vi stiller med kjøttmat (f.eks helgrillet svin), men tilbehøret bør dere bør ta med selv (salat, foccachia etc) og/eller en kake. Vi serverer også smaksprøver på nybrygget øl fra Søylegårdens eget nanobryggeri (med innvilget skjenkebevilgning). Ytterligere drikke må medbringes av den enkelte.

Kl 1900: Musikkinnslag fra vår lokale operasangerinne og pianistinne

Kl 2030/21: Quiz – test dine kunnskaper om gården og nabolaget!

Foto: Flickr-bruker tomjenssen

Foto: Flickr-bruker tomjenssen

Underholdning
Har du lyst til å bidra med flere musikkinnslag? Stand-up? Diktlesing Send oss i såfall en mail til brl.styret@gmail.com.

Pleier du å parkere i Knud Graahs gate?

Det kan du naturlig nok ikke gjøre den 31. august. Vi kommer til å fysisk stenge gata fra klokken 0800 om morgenen, til og med klokken 2400 samme kveld. Det vil være benker og bord, griller, folk og fe i hele gata hele dagen. Et dårlig egnet sted for en bil med andre ord. Vi kommer til å legge ut informasjon på biler som står på de aktuelle plassene dagene i forkant, men det er jo greit å være forberedt alt nå 🙂

Har du noe å bidra med?

Foto: Flickr-bruker phil_shirley

Foto: Flickr-bruker phil_shirley

Sitter du på et skjult talent, noen gode kontakter innenfor partytelt, lydanlegg, dekor, mat, eller har du noen ekstra timer til å hjelpe til med planlegging, pynting, rigging eller lignende? Vi hører veldig gjerne fra deg. Ta kontakt på brl.styret@gmail.com, eller ring/tekst Beate Sørum på 986 23 650. Vi tar gladelig i mot den hjelp vi kan få.

Vi gleder oss veldig til denne gatefesten, og vi gleder oss til å bedre kjent med naboene i den andre søylegården! Vi håper du også ser frem til dette, og at vi setter ny rekord i oppmøte på sommerfest.

Festlig hilsen styrene i Nordre Åsen Borettslag kvartal 2b og 2a – vel møtt!