Oppstart bryggeriet, quiz og sushikurs!

Hei gode naboer!

Mye som skjer på våren, så også i Søylegården. Her kommer derfor tre stk info på en gang:

Oppstart bryggeriet 28.mai kl 19 i Ragnas Hage

Som vedtatt på generalforsamling, skal et andelslag i Søylegården (som nå blir Oslos kuleste borettslag) starte eget nanobryggeri i det gamle vaskerommet i Knud Graahs gate 1. Vi inviterer til åpent møte for alle beboere for å sette i gang dette. På møtet får du høre litt om brygging, og du får høre om planene fremover for bryggeriet, inkludert budsjetter og priser etc. Møtet skal også formelt stifte andelslaget, og sette ned et styre. Det blir mulig å melde seg inn i andelslaget allerede her, med reduserte priser 🙂 Gårdens allerede bryggeglade kommer til å ha med seg smaksprøver på selvbrygget øl, så du kan få skikkelig lyst til å være med 🙂 Møtet er helt uforpliktende, og vi ser gjerne at du som bare er litt nysgjerrig også kommer.

Det er ingen påmelding til møtet, men vi setter pris på om du kan si i fra om du kommer, så vi kan beregne både antall stoler og antall smaksprøver. Meld deg på i dette svimlende enkle skjemaet.

Quiz 27. mai – slaget om Søylepokalen står!

Beate og Gro Elin gliser omkapp

Grisefornøyde quizvinnere

Tidligere i vinter ble første Søylegårdsquiz avholdt på Cafe Bar Cortado på Nordpolen-hjørnet. Mange møtte opp til en særdeles hyggelig kveld med pizza og gode naboer. Den gangs vinnere ble ekstremt fornøyde, og ekstremt høye på pæra. Det er derfor viktig at så mange som mulig møter denne gangen, slik at pokalen kan få vandret videre. 27. mai klokken 1930 er det klart for quiz, og vår egen Quiz-Dan Arnte stiller som quizmaster. Møt gjerne tidligere og kjøp litt mat og drikke før vi starter.

Sushikurs 6. juni kl 18 i Ragnas Hage

Vår egen mr. Mat Meg Jostein Sæthre har sagt ja til å lære bort sushikunstens regler til gårdens beboere. Vi låner Ragnas Hage 6. juni, og lager god mat sammen. Det koster 200 kroner å delta på kurset, dette går til å dekke råvarer og leie av lokalet. Meld deg på i dette skjemaet – bli med! Påmeldingen er bindende. Du mottar en epost med kontonummer for innbetaling av kurspengene når du har meldt deg på. Vi tar et bittelite forbehold om at kurset blir fullt – i såfall får du beskjed. Vi antar ikke at det blir noe problem dog 🙂

Vel møtt!

(Spørsmål? brl.styret@gmail.com 🙂 )