Hurra! Websiden har bursdag!

Den 27. november 2011 lanserte en stolt webgruppe http://www.søylegården.no – borettslagets egen webside. Ett år senere har websiden vår hatt over 15.000 visninger. I sommer fikk alle som bor i gården anledning til å melde tilbake hva de syns om siden gjennom en brukerundersøkelse, og foreslå endringer. I anledning ‘jubileet’ vil vi først si TAKK til alle som meldte tilbake. Og dessuten fortelle kort om noen av resultatene.

Nyttige sider

Til å være en webside for et lite borettslag er søylegården.no mye og jevnt besøkt (samlet over 15000 visninger). De fleste som besøker siden er ‘nytteorienterte’ og besøker siden når de trenger informasjon om noe spesifikt; fra info om beboerfordeler til spørsmål om piperehabiliteringen. Dessuten leser mange ‘nyhetssakene’ vi legger ut på forsiden. Omtrent 1/3 av de mest leste sakene er av denne typen.

Det er også morsomt å se at en del faktisk søker etter uttrykket «søylegården». Nå har vi de tre øverste treffene på Google, og har dermed parkert Haldens historiske Søylegård ettertrykkelig.

Historie og nærmiljø

En god del av de besøkende på websiden har vært innom «Om søylegården» og «Gårdens historie«. Her er det nok også mange som ikke bor her som finner fram til sidene våre. Det ser vi også ved at det har vært lenker til websidene fra finn.no i forbindelse med salg, og mange som klikker på ‘Nyttig info for deg som flytter inn‘.

Positiv tone

Til slutt er det slående hvor positive folk er i brukerundersøkelsens åpne kommentarfelt. Blant det beboerne skriver er:

  • «Stå på! Det er gjort en kjempejobb. En hjemmeside jeg som beboer er stolt av.»
  • «Jeg synes dere gjør en fabelaktig jobb! Takk for at dere engasjerer dere og gjør bortettslaget til et bra sted å bo!»
  • «Dere er kjempefllinke!!!  Har aldri før vært så godt informert som nå :-)»

Twitter diskuterer Søylegården 🙂

Slike kommentarer varmer! Og da webgruppa attpåtil nylig fikk skryt på Twitter (bildet) av folk som diskuterte gode borettslags-hjemmesider, – ja da kan vi vel ikke si annet enn HURRA! Og GRATULERER MED DAGEN!

Reklamer