Sommerfest!

Det nærmer seg årets sommerfest! På lørdag blir det fest og moro i bakgården for både store og små – og du er invitert! Vi byr på lek og moro, grillmat, levende musikk og trivelige naboer. Er du ny i gården vil vi gjerne ønske deg ekstra velkommen:) Dette er en ypperlig anledning til å bli kjent med de andre naboene. Vi er skikkelig hyggelige folk:) Har du bodd her lenge, er det en ypperlig anledning til å bli kjent med de nye naboene. Vi tipper de er skikkelig hyggelige folk, de også.

Klokken 16 starter festlighetene, med leker for barna – og selvsagt premier. Rundt klokken 18 fyrer vi opp grillene, først for de minste og så for de større. Vi stiller med grillmat (også vegetar) og drikke (øl / vin / mineralvann), og ymse plukket fra vår egen bakgård så klart:) Ta gjerne med noe tilbehør til maten, som en salat, potetsalat, eller dessert. Etter maten blir det quiz og levende musikk.

Vi gleder oss til å se så mange som mulig av dere i bakgården lørdag, og satser tradisjonen tro på en fortreffelig aften.

Velkommen!

Lys

Reklamer