Viktig info om soil- og vannrør

Borettslagets styre har vedtatt å gjennomføre en etappevis utskifting av soil- og vannrør. Dette er for å hindre at vi må ta opp et større lån og gjennomføre en samlet rehabilitering, noe som ville ført til omfattende inngrep hos alle beboere med store praktiske og økonomiske konsekvenser. I stedet ønsker vi å gjøre det etappevis, ved at det pålegges å skifte ut gamle rør når kjøkken eller bad skal pusses opp. Vi har som mål at alle rør skal være skiftet ut innen 2017, etter anbefaling fra OBF.

Etter flere skadesaker på soilrør tidlig i 2012 ser vi oss nødt til å iverksette umiddelbare tiltak for å innhente oversikt over de rørstrekk som allerede er rehabilitert. Alle beobere bes derfor rapportere inn detaljer om sin leilighet innen 30. juni 2012. Skjemaet kan enten lastes ned her på pdf og printes ut og legges i styrepostkassen ved Portnerboden, sendes på e-post til styret — eller så kan du fylle ut feltene nedenfor i på denne siden.

Dersom du nylig har rehabilitert bad og/eller kjøkken og har skiftet ut vann- og / eller soilrør ber vi om at kopi av ferdigattest sendes med skjemaet.

Retningslinjer for oppussing av bad og kjøkken, samt instruks til utførende håndverkere finnes under «Rehabilitering – egne leiligheter og våtrom«. Retningslinjene omhandler tilskuddsordningen som gjelder fra og med 1.mai. 2012.

Spørsmål kan stilles til brl.styret@gmail.com som vanlig:)

Vennlig hilsen Styret!

Forenklet skjema for innmelding om utskifting av soil- og vannrør

Enkelte har hatt andre rørleggere inne for å skifte vannrør og soil enn de vi har avtale med gjennom Rørleggersentralen. For å sikre oss at vi får melding om at renovasjonen er ferdig og forskriftsmessig gjord, kan dere fylle ut skjemaet nedenfor og sende inn.

Bekreftelse til styret

Jeg/vi har renovert kjøkken / bad som tidligere innmeldt til styret. Vannrør og soilrør er erstattet med nye.

Jeg / vi bekrefter med dette at arbeidet er utført i henhold til instrukser vedtatt av styret. (Tilgjengelige på websiden og mottatt skriftlig). 

Reklamer